Den komplette guide til at spille padeltennis: Grundlæggende, regler, udstyr, etikette
Alle Artikler

Den komplette guide til at spille padeltennis: Grundlæggende, regler, udstyr, etikette

Padel Tennis er en kombination af tennis og squash. Der spilles med en ketsjer, men bolden bliver ramt af væggen i stedet for fra en bane.

Spillet blev opfundet i Buenos Aires, Argentina i 1922 af Juan Carlos Ceriani. Spillet blev oprindeligt kaldt “Paddle”, fordi spillere brugte padler til at slå bolden fra væggene.

Padel Tennis spilles på en lukket bane, enten indendørs eller udendørs. Banens størrelse og form kan variere, men den skal være rektangulær med mindst to vægge til leg.

Nettet skal placeres højt nok, så når en spiller står på deres side af nettet og rækker op, er deres hænder over hovedet, når de når så langt op som muligt.

Spillere har tilladelse til at slå bolden to gange, før den hopper to gange på deres side af banen eller efter et spring på deres side, hvis de allerede har ramt den én gang, før den hoppede én gang på deres side, uden at ramme nogen

Historien om Padel Tennis og hvorfor du skal spille det

Padel Tennis er en hurtig konkurrencesport, der spilles med en pagaj og en bold. Det ligner spillet Ping Pong, men det har et par subtile forskelle.

Padel blev opfundet i Uruguay i 1943 af Juan Gatti og Alberto Fermi, som ledte efter en alternativ sport at dyrke, mens de var på ferie. De så folk spille tennis på banerne ved siden af deres og besluttede at prøve det selv. Derfra begyndte de at eksperimentere med forskellige regler og designs, indtil de endelig fandt frem til Padel Tennis.

Padel spilles af to hold af en eller to spillere hver på en rektangulær bane med tre vægge (forvæggen er den eneste uden nogen grænser). Holdet skal slå bolden over nettet, før den hopper to gange på padel wellington deres side af banen, eller før modstanderne slår den tilbage. Det første hold, der får 11 point, vinder!

Grundlæggende om leg og dets regler

Dette blogindlæg vil dække det grundlæggende i Padel Tennis, herunder hvad der er Padel Tennis, regler for Padel Tennis og hvordan man spiller.

Padel tennis er en ny sport, der opstod i Argentina. Reglerne ligner tennis, men med nogle mindre forskelle.

Spillet spilles på en bane, der er halvt så stor som en tennisbane og har et net sænket til 220 cm højt. Spillere bruger ketsjere, der er mindre og har færre strenge end dem, der bruges i tennis. De bruger også bolde, der hopper lavere end dem, der bruges i tennis, hvilket gør det nemmere for spillere med mindre erfaring at ramme dem rent.

En kamp består af tre sæt med seks spil hvert sæt, hvilket er det samme som i tennis. Den første spiller eller det første hold, der vinder to sæt, vinder kampen; Hvis resultatet dog når seks kampe, skal det tredje sæt spilles, indtil en spiller eller et hold vinder to sæt (6-4).

Forskelle mellem Padel åbne og lukkede baner

Padel er et socialt spil, men det kan spilles på åbne og lukkede baner.

På åben bane må spillerne ikke slå bolden over nettet. De skal lege med hænderne på hofterne eller holde ketsjeren bag ryggen. I dette tilfælde kan de slå bolden fra enhver del af deres krop, inklusive deres fødder og hoved.

På en lukket bane skal spillerne altid holde en fod på hver side af nettet. De kan ikke krydse ind på modstandernes territorium uden først at slå en bold over nettet. Det er også forbudt for spillere at slå bolde fra en modstanders ketsjer med enten hånd eller fod.

Sådan lærer du det grundlæggende i Padel Tennis i 5 nemme trin

I Padel Tennis Cypern.

1) Find en partner og begynd at lege med dem.

2) Find et sted at spille, og sørg for, at det er sikkert.

3) Få noget udstyr som pagajer, bolde og net.

4) Lær spillets regler og øv dem for at blive bedre til det.

5) God fornøjelse!

Hvordan du selv kan spille noget fantastisk Padel-tennis

Afslutningsvis er det muligt at spille Padel-tennis med det rette udstyr, viden og færdigheder.

I denne artikel har vi set på, hvordan man spiller Padel-tennis. Vi så, at det er muligt at spille Padel-tennis med det rette udstyr, viden og færdigheder.

Kommentarer lukket til Den komplette guide til at spille padeltennis: Grundlæggende, regler, udstyr, etikette

Registreringsnummer DK-37 40 77 39